Paladins! - A Forgotten Realms Campaign
http://paladins.nl/forum/

Naam 'nieuwe' groep
http://paladins.nl/forum/viewtopic.php?f=3&t=128
Page 1 of 1

Author:  Marcus [ Tue Aug 13, 2013 1:45 pm ]
Post subject:  Naam 'nieuwe' groep

Heren,

Aangezien we momenteel nog naamloos Waterdeep en omstreken onveilig maken leek het mij tijd om de avonturiersgroep eens onder de loep te nemen.

Wanneer ik onze groep als geheel bekijk en bedenk wat wij tot nu toe hebben meegemaakt, vallen de volgende primaire zaken op:

1) We zijn eigenlijk best een bijzonder gemêleerd gezelschap. Natuurlijk zijn er de rasechte Waterdavians Lucien, Snitch. Echter Sandor, Pilgrim, Yaminah en Daryl komen van heinde en verre (respectievelijk Darromar en de Calimshan Desert).

2) We hebben een avonturiersgroep die vrijwel alle disciplines bevat om succesvol te zijn (sorcerer, ranger, thief, cleric, close-combat expert, ranged-combat expert).

3) De groepsleden hebben allemaal sterk uiteenlopende karakters (van een celibaat levende monnik tot een door sex gedreven dief; van een charismatische, flamboyante spreukengooier tot een messcherpe, zwaar verminkte pijlenschieter.

4) Als groep voeren we een grote diversiteit aan projecten uit; soms voor de beloning; soms omdat het moet; veelal omdat het rechtvaardig en juist is.

Al met al een behoorlijke "mixed-bag" die wellicht door de wil der goden, of een speling van het lot bij elkaar zijn gebracht. Voor een groep als deze bestaat eigenlijk maar één naam die het werk en de groepsgenoten beschrijft. Dit woord geeft onze diversiteit in al zijn facetten weer. Dit woord roept onmiskenbaar de beelden op van dat wat in de kern Waterdeep is; broeierige bordelen, een rijk verleden, avontuur en mystiek.

Wij… Lucien Rustic, Daryl Crossley, Sandor Savignon, Snitch, Yaminah Hutun en The Pilgrim…

Wij zijn “Salmagundi”.

___________________________
(vrij vertaald: De Diversen)

Page 1 of 1 All times are UTC + 2 hours [ DST ]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/