Login


All times are UTC + 2 hours [ DST ]


It is currently Fri Sep 21, 2018 6:14 am
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: hoe lang nog?
PostPosted: Mon Apr 28, 2008 4:17 pm 
Paladins! Elder
Paladins! Elder
User avatar

Joined: Tue Oct 26, 2004 12:55 am
Posts: 138
Location: Darromar
als de overige van de groep inclusief de verloren paladin Sunair naar Darromar terug gaan dan besluit Belros eerst naar zijn tempel te gaan om de groep later weer op te zoeken.
van de vrieskou naar de hitte in de woestijn waar de tempel van Astoth is gelegen is een behoorlijke aanslag op je gestel en Destrin en Belros zelf moeten ook even een uurtje bijkomen als ze de tempel in komen rijden.

na een paar uur als alles weer is bij gekomen loopt de voice van Astoth in een luchtig gewaad richting de grote bid kamer en ziet dat er wat mensen aan het bidden zijn naar Astoth, ook de bid kamer voor Tyr is bezet door een handje vol fighters van Selhattin en ook dat is goed om de goden weer terug te brengen en krachtig te laten worden op Toril.

even later treft Belros de shadout aan op de beneden verdieping waar de geschriften van Astoth staan opgeslagen en ze zegt dat de tijd is aangekomen voor snelle aktie!
Belros die het niet begrijpt neemt de oude vrouw mee naar de grote eetzaal en laat wat wijn bezorgen om rustig met de shadout te praten.

"belros , ik heb nieuws over de dingen die staan te gebeuren.......neem nog een slok en luister wat ik je ga vertellen"
Belros kan zich niet herinneren dat hij de oude vrouw zo streng heeft zien kijken en buigt wat naar voren om het nieuws tot zich te nemen.....?


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri May 02, 2008 12:11 am 
Paladins! Elder
Paladins! Elder
User avatar

Joined: Sat Mar 08, 2003 9:22 pm
Posts: 110
Location: Darromar
Shadout Harah keek Belros aan met die typerende blik waaruit wijsheid en dromerigheid tegelijk sprak.
"Hetgeen ik heb gevonden, brengt ons weinig goeds. Het lijkt of de Apocalyps sneller nadert dan we hadden kunnen vermoeden. De tekenen wijzen er in ieder geval wel op."
Onrustig ging Belros verzitten: "Wat heeft u gevonden, Shadout?"
De oude vrouw toverde uit één van de vouwen van haar gewaad een perkament tevoorschijn waarop een set aantekeningen was gekalkt. Ze kuchte kort en sprak toen: "Devolius heeft een oude tekst gevonden die naar een Apocalyps verwijst. Op zich niet zo bijzonder. Ik kan er zo nog 123 andere Apocalyptische teksten bij grijpen uit de archieven. Bijna al die teksten zijn gewauwel van seniele gekken. Maar deze had een aantal kenmerken die wel degelijk te herleiden zijn naar recente ontwikkelingen. Ook van deze tekst is een hoop rimram, maar ik heb een paar citaten uit het einde van de tekst genoteerd, die opmerkelijk waren"
Shadout Harah ontrolde het perkament en toen ze zag dat ze nog steeds de onverdeelde aandacht had van Belros, citeerde ze:
"En in de negende maand voor de Komst van het Zwarte Licht, was een deken van kristallijn neergedaald over de geboorteplek van de Messias. De Winter zou nu aanblijven, zodat eenieder de warmte van de Messias kon voelen wanneer Hij zich onder ons zou gaan bevinden.

En in de zevende maand voor de Komst van het Zwarte Licht, zou een wijze uit het Zuiden de komst van de Messias erkennen en zichzelf geselen voor zijn dwaling en toenadering tot de Inferieuren. Machtig zou deze Koning worden, omdat hij de Waarheid van de Messias had gezien en zijn Pad volgde.

En in de vijfde maand voor de Komst van het Zwarte Licht, zou de Gezalfde zich kenbaar maken op de wereld. Eeuwenoude wijsheid zou stralen uit de Nieuwe Kinderen van zij die reeds heersten voordat hun Kinderen hen van de Troon wilden stoten. Vlees en bloed en kwetsbaar. De vloed de Levens zou de Sleutel zijn tot het openen van de Poort waardoor de Messias van het Zwarte Licht zijn intrede zou doen.

En in de derde maand voor de Komst van het Zwarte Licht, kleurde zwarte regen de Hemel grauw als as. Alle ongelovigen en ketters die zich ondanks de omens bleven wenden tot de inferieure Goden, zouden voelen dat zelfs zij hun minderwaardigheid voelden met de komst van de Messias.

En in de tweede maand voor de Komst van het Zwarte Licht zou de vierde Gesel oplaaien zoals een vreugdevuur op een droge zomeravond. Velen zouden zijn smet voelen door een brandende en alles louterende Plaag en zij zou over het Land razen met eenzelfde snelheid als de zuiverende Adem van de Messias van het Zwarte Licht zelve.

En in de laatste maand voor de Komst van het Zwarte Licht zou een wolk van as de zon doen verbleken. Het Licht van de Nieuwe Kinderen zou wijken, zodat eenieder het enige ware Licht zou kunnen herkennen, wanneer de Messias van het Zwarte Licht zijn eerste voet in zijn toekomstige Koninkrijk zou zetten. De plaats waar water en steen vechten om hun recht tot bestaan, gelijk de Nieuwe Kinderen de Messias probeerden te verdringen van deze wereld.
Want deze wereld behoort Hem toe; Hij, Zoon van het Zwarte Licht en met zijn machtige Vuist zal hij na zijn komst de zon, het symbool van de Nieuwe Kinderen, verbrijzelen zoals een Kind een aangespoelde schelp vergruist.

Hierna wordt er nog een aantal pagina's doorgebrabbeld over de grootsheid van de Messias en zo voort."
Shadout Harah keek Belros indiringend aan. Alsof de klap nog niet voldoende bij hem was aangekomen, vulde de Shadout aan met trillende stem: "Het lijkt erop of we een echte Apocalyps te pakken hebben. De winter duurt inmiddels ook al twee maanden langer dan normaal en is erg streng. Deze Apocalyps gaat gebeuren en wel over drie tot vier maanden."

_________________
Carpe DM


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 10:09 am 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Oct 26, 2004 12:25 am
Posts: 124
Location: Tethyr
Zo heb je alleen koude voeten en zo heb je een apocalyps op komst :-/

Even saffouleren...

_________________
Sir Marcus de Bénevé Orrimblade
Very Reverend priest in the Order of Torm
Captain in the High Guard of Darromar
Royal Resident of the Council of Belerim
Everto Venator in Ordinis Indigeo


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 2:21 pm 
Paladins! Elder
Paladins! Elder
User avatar

Joined: Tue Oct 26, 2004 12:55 am
Posts: 138
Location: Darromar
laat hem asjeblieft komen, dan zijn we eraf ook.........
hoe het dan weer verder gaat zien we dan wel weer?

wat zijn het trouwens weer voor mysterieuze teksten van die Shadout??
iemand enig idee wat er gaat gebeuren en wie er gaat komen binnen 4 maanden?


Top
 Offline Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sun May 04, 2008 10:34 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar

Joined: Tue Oct 26, 2004 12:25 am
Posts: 124
Location: Tethyr
Even meedenken hoor... het gaat om negen maanden... en over 4 a 5 maanden gaat het allemaal gebeuren... welke maand zitten dan momenteel en wat kunnen we momenteel herleiden?

_________________
Sir Marcus de Bénevé Orrimblade
Very Reverend priest in the Order of Torm
Captain in the High Guard of Darromar
Royal Resident of the Council of Belerim
Everto Venator in Ordinis Indigeo


Top
 Offline Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC + 2 hours [ DST ]


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron