Naam : Danny Wijngaard
a.k.a. : Belros Dark Eyes "The Skillfull"
Speelt sinds : 1980
Voormalige campaigns
- The Bonecrushers
- The Ironhold Party
- The Ironville Party
- The Blackbelt Party
 


 

Sir Belros Dark Eyes "The Skillfull"

Vader(Belron) en moeder(Livia) zijn hofleverancier van vlees, voor de koning van Daromar. Het was eigenlijk de bedoeling dat ik alles zou voortzetten na mijn 18e jaar , maar ik werd gevraagd bij de stadswacht omdat ik een aantal junior fighting tournaments op me naam had geschreven.

Dat laatste trok mij meer aan en ik ben 3 jaar actief geweest als gevang bewaarder , schildwacht , stadswacht etc. (fighter)

Op een dag nadat we een konvooi hadden begeleid naar Kara-Thum, kwamen we op de terugweg langs de tempel van Tyr die op dat moment werd gebouwd ongeveer een kilometer naast onze stad.

We zagen een hoop rumoer bij het gebouw en toen we het wat beter bekeken zagen we dat de tempel in aanbouw werd overvallen door een groep kobolds en een ogre…

Ik zag slechts 3 goed uitgeruste fighters en een 10 tal werklui die het op het gezicht niet gingen redden tegen hun belagers.

Ik besloot met mijn vriend Elkas Wolfsbane de 3 knights van Tyr te helpen we reden in volle vaart op de vechtende groep af.

Omdat we zeer onverwacht aan kwamen rijden waren er al snel met de 1 e charge wat kobolds uitgeschakeld … na een 2 e charge kozen de overgebleven monsters het hazenpad en vluchtte het woud in.
De ogre werd door de 3 voorvechters van Tyr uit deze wereld geslagen en alles was weer rustig.

Na wat werklui op hun gemak gesteld te hebben kwamen de duidelijke hoofdman van de 3 fighters ons bedanken voor de hulp en nodigde ons uit voor een feestdag die een aantal weken later zou plaats vinden bij de opening van de tempel , die namen we graag aan .

Drie weken later lag er een uitnodiging en ik ben er met Elkas heen gegaan.
We keken ons ogen uit , we kregen een rondleiding en tot ons verbazing werden we gevraagd om ons aan te sluiten bij de tempel , na onze hulp bij de overval een paar weken eerder.
Voor mij was het geen moeilijke keuze en Elkas dacht er wat langer over na , maar stemde ook in bij de temple aan de slag te gaan.

We zijn nu 4 jaar verder en ik ben er trots op een paladin van Tyr te zijn , ik heb goed contact met mijn ouders en familie in Daromar, die vlakbij de temple ligt.

Ik heb samen met de andere paladins in onze temple heel wat gespuis gezien en omgelegd … Elkas is nog steeds een van mijn beste vrienden , maar hij heeft een functie als hospitaler aanvaard bij een ziekenhuis van Tyr een 2 dagen rijden hier vandaan.

Ik ben bevorderd tot templar van Tyr en heb gezworen de temple in alle situaties te beschermen. Het zwaard dat ik draag is ook verbonden aan de temple van Tyr en is mijn bond genoot in de strijd tegen het kwaad , dit zwaard uit handen geven is geen optie.

Als templar van Tyr ben ik ook bevoegd om het evil in onze wereld te bestrijden op zijn eigen terrein en ik kan dus met party’s mee reizen , mits deze met een goede reden komen om mij van mijn post in de temple mee te nemen.

Er is in deze altijd een laatste woord door de templar die op dat moment de hoogste in rang is.

Belros The Skillfull

Skillfull???

Zeer behendig met het wapen van Tyr (longsword).
Zeer trefzeker en zeer zeker in het slaan naar vitale delen waardoor meer damage word gegeven.

 

 
All contents © copyright 2004. All rights reserved.