Naam : Remco Gerrets
a.k.a. : Marcus de Bénevé Orrimblade; The Pilgrim; Yaminah Hutun
Speelt sinds : 1983
Voormalige campaigns
- The Ironhold Party
- Hellfighters
- The Lucky Six
- Arath-Mor
- The Bonecrushers
- Lord's Fist of Faith
- Bearers of the Sacred Flame
- Skartaran
 


 

Sir Marcus de Bénevé Orrimblade

Eerwaarde,

Op uw verzoek stuur ik u mijn beste leerling Marcus de Bénevé Orrimblade – Apprentice Demon Hunter . Met vertrouwen zie ik zijn toekomst bij u in dienst tegemoet.

Echter, zoals al eerder aangegeven tijdens ons onderhoud, heeft de Bénevé de First Trial nog niet afgerond. Wel heeft hij laten zien veelbelovend te zijn en te bezitten over immens doorzettingsvermogen.

Het zal u snel duidelijk worden dat Marcus daadwerkelijk Bénevé bloed door de aderen heeft lopen. Zoals zijn voorvaderen beheerst de overtuiging in Torm en de verafschuwing van alles dat Netherplane is zijn hele leven. Hoewel mijn beste prospect zichzelf al meerdere malen heeft bewezen doormiddel van succesvolle missies, heeft de Bénevé vrijwel geen ervaring als leider.

Om beter van dienst te kunnen zijn, brengt Marcus de Orrimblade, een van de 14 Belerim zwaarden. Het tweehandig slagzwaard is al generaties in het bezit van de familie de Bénevé, en heeft zich door de jaren heen bewezen net zoveel deel te zijn van de Bénevé familie als de onderlinge bloedband. De Orrimblade is gehuld in wilde verhalen zoals dat de gebruiker zichzelf in een demon zou kunnen veranderen, of dat het zwaard zou krijsen als een banshee. Persoonlijk geloof ik weinig van deze verhalen, maar waar rook is daar is vuur, nietwaar.

Het is niet raadzaam Marcus te vragen het zwaard af te staan, daar ieder die een Belerim zwaard bezit een blood-oath heeft gedaan het zwaard te gebruiken en beschermen tegen evil.

de Bénevé is de afgelopen 2 jaar actief geweest in en rondom de orc camps van Ghen-Zhin. Hier heeft hij de nodige ervaring opgedaan in de taal der orcen, wellicht dat u hiermee ook uw voordeel kunt doen.

Marcus de Bénevé is momenteel ingezetene en staat in dienst van de Belerim Council. Desgevraagd zullen zijn belangen dan ook liggen bij de Belerim Council.

Uw dienaar,
-Sir Brem Colleen of Hidden Veils
Tamer of Orogh-Thou
Keeper of The Golden Heart

 

De Orrimblade & de Gauntlet of Light

De Beneve familie bezit al sinds mensenheugenis de Gauntlet of Light. De Gauntlet of Light is onderdeel van het Lightbringers Armour (LA), waarmee zo wordt er beweerd, als het armour compleet gedragen wordt de drager geen enkele demon hoeft te vrezen.
Echter, enkele honderden jaren geleden werden de bezitters van de stukken van het LA stuk voor stuk opgejaagd en afgeslacht door evil.

De machtige paladin Sir Hennar Ilmater bracht deze vervolging een halt toe door alle stukken op te sporen en bijeen te brengen. Vervolgens verdeelde hij de stukken over verschillende paladin families over het hele land. Om het evil af te weren werd de legende van de Belemir zwaarden in het leven geroepen. Hierdoor zouden de eigenaars van de LA pieces hun speciale krachten vanuit hun zwaard verkrijgen, in plaats van hun overige wapenuitrusting. Op deze manier verdween het Lightbrinegrs Armour langzaam maar zeker uit de geschiedenis en vervielen de feiten rondom deze items tot mythen en legenden.

Gauntlet of Light
Eigenschappen : – +1 op strength
– Bless 2x p/d (power word: Vira Kel)
– Bless weapon 2x p/d (power word: Vira Arma)

 

 
All contents © copyright 2004. All rights reserved.