Naam : Marco Baro
a.k.a. : Lady Suneair Llaerhaven; Valerius Goldenmind
Speelt sinds : 1982
Voormalige campaigns
- The Lucky Six
- Arath-Mor
- The Bonecrushers
- Hellfighters
 


 

Valerius Goldenmind

Valerius is een man in begin veertig, bruin haar, licht kalend, slank, in goede conditie, bruine serieuze ogen. Hij is getrouwd met Lucia en is nog erg verliefd op haar. Ze hebben twee kinderen; een dochter, Laura, en een zoon, Leon. Hij gaat gekleed in een grijze robe, waaronder hij het Mithral shirt draagt. Over zijn rug draagt hij een longbow en verder draagt hij een quarterstaff, waarop hij lichtjes steunt wanneer hij wandelt. Hij komt enigszins verlegen over, maar zodra er over een onderwerp gesproken wordt waar hij veel vanaf weet raakt hij wat losser.

Valerius heeft één zwak en dat zijn magic-items. Wanneer hij merkt dat bij een gesneuvelde tegenstander iets van magie bevindt dat hij nog niet kent (ofwel waarvan het level hoger is dan de spells die hij kan uitspreken), dan moet hij dit hebben en verzint dan redenen dat hij dit verder moet onderzoeken in naam van Azuth of dit moet naar de tempel van Azuth worden gebracht voor verder onderzoek (en hier zit dan ook zeker een kern van waarheid in!).

Alhoewel hij op een geheime missie is, gaat er geen dag voorbij dat hij niet denkt aan zijn familie. Hij houdt dan ook een dagboek bij van zijn avonturen zodat hij die kan vertellen aan zijn kinderen zodra hij weer terug is in Tethyr (woonplaats Darromar).

 

 
All contents © copyright 2004. All rights reserved.